Ge din hund näringsrik kost

Precis som människor behöver hundar ha näringsrik kost – och det är viktigt att veta vad du köper så att innehållet har tillräckligt med näring för att passa din hunds aktivitetsnivå eller dina husdjur. Det kan också vara bra med vissa tillskott och att ha ett enkelt djurapotek hemma.

Kost, veterinär och utbildad personal

Det lättaste är att handla i en butik som har alla viktiga saker du behöver och där du samtidigt kan diskutera din hunds hälsa samt få kvalificerad rådgivning. Det finns några butiker att välja mellan, den största och mest kompletta är zoo.se där du kan handla både online och i fysisk butik. Det fina med Zoo är att det också finns en veterinärmottagning där du kan få råd om hur du ska utfodra din hund på bästa sätt i förhållande till hundens situation. Ibland är det en familjehund, och ibland kanske du tävlar med hunden. Du kan ta med hunden till Zoo, det finns butiker både i södra och norra Stockholm.

Hög kvalitet och bra pris

Då kan du få en hel matlista med exempel på hur du kan lägga upp kosten och förändra den när valpen växer. Beställer du sedan online på zoo.se kan du få maten levererad hem till dörren. På Zoo testas löpande nya utrustningar och leksaker, passa på att ställa frågor när du besöker butiken och kanske testa någon ny leksak.

Det är inte enbart kunskap som placerar Zoo i butikstoppen, det är också priserna. Det skiljer inget om du köper online på zoo.se eller i butik och vid en jämförelse ligger priserna mycket bra marknadsmässigt och ibland till och med strax under. Du kan även köpa veterinärfoder om din hund behöver detta.

Foderrådgivning

Om du vill veta mer om foder har Zoo en intressant service – foderrådgivning. De har arbetet i 25 år med detta och träffar gärna både dig och hunden samtidigt för att kunna ge extra bra råd. Hundmat är utvecklad speciellt för att passa de olika livsstadierna som hunden, och alla djur, går igenom. Till detta hör också att skapa en lugn och smaklig plats för måltiden, att helt enkelt se till att det blir både gott och praktiskt för hunden att äta. Man kan välja olika skålar eller matbarer i varierande material och det finns goda tuggben att toppa med som efterrätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NewStyle